JACOBS DIENSTVERLENING BV

Bent u op zoek naar personeel? Of juist een leuke baan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zijn wij dan een uitzendbureau? Nee. We doen namelijk veel meer dan uitzenden alleen. We detacheren ook en sluiten contracten op basis van payrolling. 

We hebben veel ervaring in de grond-, weg- en waterbouwsector. Maar ons werknemersbestand bestaat uit vakmensen in allerlei vakgebieden.

Vakkundig personeel

Het succes van uw bedrijf valt of staat met een goede personeelsbezetting. Jacobs Dienstverlening helpt u bij het vinden en begeleiden van vakkundig personeel. Bijvoorbeeld als u tijdelijk extra mankracht nodig heeft en een uitzendkracht zoekt. Of als u iemand voor langere tijd wilt inhuren (detacheren). Maar ook als u een volwaardige medewerker wilt, die bij u werkt, maar bij ons op de loonlijst staat (payrolling).

Of u nu op zoek bent naar uitzendkrachten, detacheringsmedewerkers of gebruik wilt maken van payrolling. U bent bij Jacobs Dienstverlening aan het juiste adres. Kiest u voor ons? Dan kiest u voor kwaliteit en gemak, want doordat wij het administratieve en juridische regelwerk op ons nemen, heeft u tijd over om te doen waar u goed in bent: uw bedrijf runnen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Uitzenden
Detachering
Payrolling

Waarvoor u onze kennis en vaardigheden ook nodig heeft, we kijken er naar uit snel kennis te maken. Graag lichten we onze diensten vrijblijvend toe in een persoonlijk gesprek en zoeken we voor u een oplossing op maat.
Neem gerust contact op!