JACOBS DAKSPECIALIST

Jacobs Dakspecialist is de specialist in het aanbrengen en verwijderen van dakgrind. Als een van de weinige bedrijven zijn we zeer ervaren op het gebied van dakgrindverwerking door het hele land. Onze droge stoffenwagens zijn uitgerust met de modernste hulpmiddelen om het grind op en van de daken te krijgen. Zelfs op grote hoogte.

We werken al jaren voor klanten als dakdekkersbedrijven, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren. Onze medewerkers kenmerken zich door hun klantgerichtheid, netheid en weten elk project netjes en zorgvuldig af te werken. Zij werken met een strakke planning, daarbij is overleg met de klant essentieel.

Dakgrind


Dakgrind als ballast op daken heeft veel voordelen. Zo houdt het losliggende dakbedekking op zijn plaats. Ook beschermt het tegen UV-straling, waardoor het dak beter beschermd is. En het voert hemelwater geleidelijk af.

Dakgrind opbrengen en verwijderen


Jacobs Dakspecialist is expert in het blazen of zuigen van alle soorten dakgrind. Het blazen en zuigen gebeurt met onze vacuümwagens die zijn uitgerust met de modernste apparatuur om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Eco grind

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunnen wij ook eco grind aanbrengen. Eco grind bestaat uit afgezogen grind dat door onze zeef- en wasinstallatie ontdaan wordt van vuil en ondermaats grind. Na deze “wasbeurt” ziet het grind er weer als nieuw uit.

Enkele voordelen van gerecycled grind zijn:

  • Milieuvriendelijk
  • Geen of weinig ondermaats grind
  • Eco grind bevat geen leemlaag
  • Eco grind is op elk soort dakbedekking aan te brengen.

Dakgrind 30/60 en 50/80


Jacobs Dakspecialist is gespecialiseerd in het kubelen van grind groter dan 16/32. Neem bijvoorbeeld 30/60 of 50/80. Dit grind wordt vaak op hoge hoogtes aangebracht door middel van  een betonkubel en kraan.

Diverse droge stoffen


Jacobs kan ook andere droge stoffen, zoals schelpen, zand of droge kleikorrels zuigen of blazen. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op moeilijk bereikbare plaatsen.

Waarvoor u onze kennis en vaardigheden ook nodig heeft, we kijken er naar uit snel kennis te maken. Graag lichten we onze diensten vrijblijvend toe in een persoonlijk gesprek en zoeken we voor u een oplossing op maat.
Neem gerust contact op!