Beton

Onze zelfladende betonmixer is uitermate geschikt voor het produceren, transporteren en storten van beton en het produceren van megablokken. Doordat deze handige machine zelf beton maakt en laadt, hoeft u geen dure kraan of pomp te huren. En dat scheelt in de kosten. Bovendien is de zelfladende betonmixer compact en flexibel. Met zijn 4 x 4 aandrijving in combinatie met zijn bescheiden formaat kan hij zelfs op moeilijk begaanbare plekken komen. De betonmixer produceert gemiddeld 15 kub beton per uur en kan ingezet worden bij diverse klussen, zoals het storten van een fundering, draaien van metselspecie of het maken van stabilisatiezand. Jacobs gebruikt de zelfladende betonmixer bij haar eigen klussen en verhuurt hem aan anderen.

De voordelen op een rij:

  • Door het zelfladende systeem hoeft u de mixer niet handmatig te vullen. Dit bespaart u veel tijd en energie.
  • U hoeft geen dure kraan of pomp te huren doordat de zelfladende betonmixer zelf kan produceren, transportereen en storten.
  • De betonmixer is inzetbaar op zelfs de moeilijkst begaanbare terreinen.
  • Het is een makkelijke, snelle en goedkope manier om megablokken te produceren.

Waarvoor u onze kennis en vaardigheden ook nodig heeft, we kijken er naar uit snel kennis te maken. Graag lichten we onze diensten vrijblijvend toe in een persoonlijk gesprek en zoeken we voor u een oplossing op maat.
Neem gerust contact op!